Vam inagurar l’any 2012 amb una molt bona notícia: l’escola estrenava AMPA!!
Després de molts anys sense poder-se organitzar, es va constituir l’AMPA de l´escola.
Estem molt satisfets perquè aquesta participació de les famílies ajuda a que, entre tots, els nens i nenes de l’escola puguin tenir més oportunitats de viure feliçment i gaudir el temps que passem a La Pau. Encara continuem animant a pares i mares de l’escola a participar-hi.

Mireu que bé s’ho van passar els pares de l’AMPA a la Festa de Halloween 2014 i al Carnestoltes 2015!

DSC_5329

Una escola oberta a les famílies

Per l’escola La Pau, les famílies són un motor important. És per aquest motiu que, cada vegada més, volem trobar camins per obrir l’escola a la seva participació, acollir-les i implicar-les en el dia a dia de l’escola

DSC_0103               IMG_1989

Classes gratuïtes per famílies de castellà i informàtica

Gràcies als voluntaris de l’escola les famílies poden rebre classes de castellà i informàtica. Es fan tres tardes a les 15h, si algú està interessat que es posi en contacte amb l’AMPA.

Els voluntaris són el Rafa, familiar d’una mestra, i mestres de l’Escola d’Adults del barri.

3 responses »

 1. Benvolguda AMPA,

  Desde Diver´s us volem fer arribar la informació sobre ACTIVITATS EXTRAESCOLARS i COLÒNIES DE FI D´ESTUDIS DE PRIMÀRIA, per a nens i nenes de 6è.

  Per aquest motiu, us demanem que ens faciliteu una adreça de correu electrònic per a enviar-vos-ho i que ens doneu l´oportunitat de poder tenir una reunió amb vosaltres, sense cap compromís, per tal donar-nos a conèixer i d´informar-vos-en.

  Junts podem fer un projecte a la mida de la vostra escola, escoltant les vostres propostes. Estem al vostre servei

  Els nostres pressupostos son molt adaptables, la relació cost/qualitat és proporcional. La nostra experiència i professionalitat ens avalen.

  Esperant una resposta vostra, rebeu una cordial salutació

  Carme Soriano
  Directora de Diver´s
  Diver’s Associació d’Esplai
  Ptge. de Canadell, 2 bis 08025 Barcelona
  934464291
  http://www.diversesplai.org

 2. Benvolguts i benvolgudes membres de l’associació de famílies,

  El meu nom és Monica Rodríguez Cardozo i col·laboro en el projecte If – Suport educatiu en la promoció i gestió dels seus serveis per portar-los a les escoles i centres docents de Barcelona.

  If – Suport educatiu és un centre de recursos acadèmics, psicopedagògics i lúdics per a adolescents inspirat en la Teoria de les intel·ligències múltiples i la importància de la gestió de les emocions.

  A més de tots els serveis de què disposem en el nostre centre, estem iniciant una nova línia de serveis per oferir activitats extraescolars a les associacions de famílies de les escoles i centres docents.

  Per a l’any vinent la nostra oferta consta de classes de reforç de totes les matèries curriculars i també idiomes (anglès, francès i alemany).

  Ens posem en contacte amb vosaltres perquè ens agradaria presentar-vos el nostre projecte personalment. Esperant que sigui del vostre interès per poder concertar una visita.

  Moltes gràcies d’avançada,

  Cordialment,

  Monica Rodríguez Cardozo

  Mòbil 606349043

  http://www.if-suporteducatiu.com

 3. Benvolgudes Famílies!

  Som un equip de professionals que ens dediquem a la prevenció, diagnòstic i tractament de trastorns psicològics i logopèdics infanto-juvenils i ens posem en contacte amb vosaltres per a informar-vos dels serveis que el nostre centre us pot oferir, esperant poder mantenir una reunió conjunta si així ho consideréssiu necessari.
  També us proposem la possibilitat de realitzar diverses xerrades per a pares i/o professors, així com escoltem i intentem donar resposta a les necessitats que pugueu tenir en cada moment al respecte. A més, facilitem diferents horaris i honoraris segons les característiques de la demanda.
  Desitjant que aquesta informació hagi estat del seu interès, esperem es posin en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic:plctherapy@gmail.com.

  Atentament,
  Centre de Psicologia, Logopèdia i Coaching

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s